Monday, 30 July 2012

Trip Indonesia...

Alhamdulillah...arini dah masuk 11 Ramadhan, smoga ibadah yang dilakukan diberkati olehNya


hari ni memang sangat xde mood memandangkan semalam baru lepas kene audit pematuhan SIRIM. auditor tu memang sangat memenyampahkan la..(betul ke ayat ni..?)..banyak gler soklan die nk tanye, salah sikit je nk bukak manual kualiti..huh, so bored..eh, ter'emosi' plak aku ni..bukan ape, panas hati xilang lagi kan..


tapi bukan tu yang aku nak story kan hari ni, juz nk apdet gegambar mase aku n ofismate g trip ke indonesia seperti yang telah diceritakan serba sedikit di entry sebelum ni. memandangkan mood dah hilang pepagi ni, biarlah gambar yang menceritakan segalanya....hamboihh


@ MONAS -tugu peringatan (kat atas tugu tu ade emas 50kg, jom reramai kte curi)

rota-rota!!

nk mintak sket emas tuuuu...

yunalis serabai...(perasan)

bajet retis..

soo cantik kn background blakang tuh

tetiang...

@Pullman Hotel Jakarta

tetiang 2...

melompat lebih tinggi - sheila on 7

@Novotel Hotel, Bogor

bajet retis 2..

tetiang 3..

bersama rakan seperjuangan

tetiang 4...@Taman Djuanda, Bandung

Fave Hotel, Bandung

the photographer..

bajet retis 3..

@airport bandung..sdh mau pulang

trcicir plak gambar ni...bersama si orang utan @ tmn safari

lady's geng

sebenarnye banyak lagi gambo, tapi ketidakrajinan melanda diri kanss.. 

*tujuan sebenar trip ni adalah untuk membuat research bagi pembangunan Taman Awam Berskala Besar oleh Jabatan Landskap Negara.




1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)